allt


















<3

ännu en toppenhelg

Fest igår. Jag och Maja var med på Lisas jobbfest.. speciellt men väldigt kul! Gick ut på Nocks där det var ett gubb-band som spelade låtar av Rolling Stones, dom var riktigt bra faktiskt!
Jag hade iallafall en jätterolig kväll, hoppas ni andra hade det också! :)

Idag har jag varit tröttast i världen, helt utmattad.
Det blev bakislunch på Dallas med Maja och Joakim, gott och mätt blev man också!
Middag hos mormor och morfar med Helena och David, roligt att träffa er!:)

Nu har jag äntligen börjat känna mig lite mer levande.. har varit hos Lina med Lisa, Maja och Helle.
Vi hyrde en dansfilm, dom funkar alltid! Har haft en supertrevlig kväll!

Upp tidigt imorn för att börja på en ny jobbvecka.
Sov gott..


Saknaden är enorm..

oplanerade helger är bäst!

Vaknade imorse pigg och glad, gick till jobbet.. när jag kom dit kände jag bara "vad gör jag här", blir bara irriterad på det mesta! Kom mig ut på turen tidigt,  skönt att rensa tankarna. Kom in igen, åt lunch, så kändes det lite bättre.
Jag har inte varit speciellt peppad på att plugga.. har sökt en utbildning, och idag hoppades jag verkligen att jag kommer in, bara för att göra nåt annat!

Nåväl, har haft en jättebra kväll! :)
Efter middagen for jag och träffade Annelie, Klas och deras kompis(förlåt kommer inte ihåg namnet) för att se J18 spela SM-final mot Solna AIK. Tyvär förlorade dom med 3-2 i förlängningen, men jag tycker dom kämpade på bra!
Publiksiffran 2500 var lite högre än vad vi hade gissat på, och dessutom var den trogna klacken där. Måste ha varit jätteroligt för spelarna med så mycke folk!

Efter matchen for jag och hängde med Thomas, KJ, Olle och Matte.. ett härligt gäng! :) Spelade Guitar Hero, eller det var väl mest dom som spelade som galningar, jag testade en gång iallafall!
Hade varit kul att följa med på Calles men jag kände mig inte riktigt i form för det, lite trött efter en jobbvecka. Blir att sova nu och ladda för morgondagen. Får väl se vilken fest vi hamnar på, men det kommer då att bli riktigt skoj vilket som!
Vi ses på Balzac eller Nocks! =)

Sov så gott och ha en jättebra helg!
Puss&Kram

nytt projekt

Nu är jag klar med handledsvärmarna.. den ena blev tyvär inte riktigt bra, men jag orkar inte göra om den!
Den här blev då iallafall som det skulle! :)


Nästa projekt ser ut så här:

Satt och kollade lite på garnstudio.com och hittade den här mysiga filten.
Det är lite roligare att virka så det blir nog jättebra:)
Ska nog följa mamma till Ica sen och kolla om garn, det behövs en hel del!


Ledig!

Ligger och lyssnar på Hello Saferide och funderar... Vad gör man en ledig dag mitt i veckan? ska nog passa på att göra bort städningen direkt på morgonen, sen ta en härlig joggingtur, och sen bara njuta av att vara ledig en dag bara så där!:)

Jag kom att tänka på Stadsfesten här i Skellefteå.
Klara artister just nu är:
Thomas Ledin, Lena & Orup, Salem al Fakir, Darin, Johan Palm, Kevin Borg, Ace of Bace, Erik Hassle, Lorentz & M.Sakarias, Bullet och Kristian Anttila.

Det är ju roligt att dom får hit så pass många artister, men det vore ännu roligare om dom kunde ta hit någon större artist som är bra istället!
Nu vet jag ju inte exakt vilka alla är av dom där men, den enda som jag kan tänka mig se just nu är Salem al Fakir. Han var riktigt bra sist han var här, jätteglad och världens energi på scenen.
Kanske ska ge dom lite mer okända en chans också, dom kan ju vara grymt bra man vet aldrig!


Stadsfesten, efterfesten, för två år sedan:)

God natt!

alla dessa serier

Jag har aldrig riktigt förstått mig på alla serier som "Sex and the city", "Gilmore girls" osv osv osv.. det finns ju hur många som helst. Men något speciellt måste det nästan vara med serierna.. Jag menar hur många är det egentligen som följer dom?
Det kan vara skönt att bara slå på tvn när jag kommer hem från jobbet åsså är det någon serie, men jag hoppas jag klarar mig från att bli beroende.. måste vara jobbigt att styras av tvn.

Var och fikade på Waines en stund med tjejerna ikväll, alltid kul att träffa er!:)
Drog hem rätt tidigt, så nu har jag bara degat i soffan och gjort ingenting..

Maja vi måste styra en lika bra fest igen! det var verkligen hur kul som helst! haha

Ska nog börja avrunda den här dagen, jobb imorn igen!
Hoppas alla har haft en underbar dag!

Puss&Kram

great

Svimma på subway... toppen!
Stod i kön, väntate och väntade,  tillslut blev det min tur att beställa en macka till mig och en till Joakim. Började känna mig väldigt konstig, kallsvettig. Valde sallad sen började allt bara snurra, det blev helt svart! Jag hann då sätta mig ner på huk för att inte falla i golvet. Fy va läskigt det var.
Fick vatten av personalen, och satt bara och skakade. Fick i mig lite mat och dricka, slutade skaka och kände mig lite bättre.
Följde med hem till Joakim dit jag egentligen var på väg.. blev ruskigt trött, satt och halvsov i fåtöljen sen gick jag och Lisa en liten prommis.. väldigt skönt!

Nu fattar jag hur himla viktigt det är att äta och dricka vatten i mängder efter man har druckit lite alkohol.. vill då inte vara med om det där igen!

Ikväll blir det nog Beck.. på tal om det så ringde syrran och sa att hon och Therese hade mött Mikael Persbrandt när dom gick en promenad runt Årsta.. hur coolt var inte det? haha.. en rolig grej var att han hade en sån där lång kappa på sig, precis som Gunvald! Han är min idol!

En bra helg

Oj oj vilken otippad men rolig kväll det blev igår.
Börjar med dagen..det var helt underbart att åka långfärdsskridskor, lite ostadigt från början men jag lärde mig ganska så fort iallafall. Det var riktigt kul och jag kommer utan tvekan att åka igen!



Det kostade i princip ingenting att hyra dom här smarta skenorna som man bara spänner fast på fötterna, 40 kr för två timmar!
Ett  tips: ha ett par skor med lite högre skaft så blir det enklare, typ kängor eller något liknande.

 
Vi tog en paus för att vila fötterna litegrann.. det var jobbigare att åka än jag trodde, det är ju nästan som att skejta med skidor.

Så till kvällen, som blev väldigt spontan, jätteskoj och utan förväntningar.
Jag "såg" först hockeyn hos mamma och pappa, men den gick ju som den gick, jag slumrade till i andra perioden, så kul var den matchen.
Efter middagen hamnade jag i en bil med Maja, Robert*2, Mackan och hans tjej marre.
Dom hade hållit igång ett bra tag med öldrickandet och var lite slitna, där kom jag och var nykter och pigg efter en powernap. Vi körde runt stan sen for vi till Innervik där dom hade varit innan dom hämtade upp mig.
Inte riktigt "jag" att typ förfesta i en bil, men man ska testa allt! haha


På väg till Innervik. Trångt!

Efter all bilkörning for Jag och Maja till Knocks. Jag älskar det stället!
Igår var det hårdrock på schemat, ett liveband spelade en hel del bra låtar.
Träffade massa roligt folk.. hängde med en kompis till Maja och två polare till han som jag inte vet vad dom heter, men dom va roliga, sen kom Tomas och en kompis till han också.
En toppenkväll! Det är alltid kul å träffa folk! :)

När jag tappade bort Maja och stället började stänga gick jag och Tomas till Subway och träffade Joakim och gänget. Riktigt kul att träffa dom också! Lyckades på nåt sätt få i mig en massa mat, utan att köpa nånting.. värt! :)
Sa hej då till alla och gick hem tillsammans med Emma och Arvid.. skönt att dom bor nära mig så jag slipper gå själv!
Det snurrade oroväckande mycket i huvet och pep i öronen som tinnitus när jag till slut landade i min säng.. slocknade ganska fort och sov som en stock.

Det var min dag/kväll.. vad väntar idag då? planerna säger fika med Lisa sen idag när vi har piggnat till:)
Kanske ska gå en promenad och köpa lite snacks eller nåt annat gott att stoppa i magen. Lite luft skulle inte skada just nu iallafall!

Ha en bra söndag, och hoppas alla har haft en jättebra helg!:)
Puss&Kram

Solen skiner

Vaknade kl.07.30, tittade ut genom fönstret och möttes av solsken, blå himmel och en underbart bra start på dagen.
Skrev ihop CV och personligt brev, sen tog jag bilen och besökte den nyöppnade sport/klädaffären bredvid Hansens, får hoppas att det går bra för dom så att dom kan anställa mig sen!

Snart ska vi (familjen) iväg till kåge för att åka långfärdsskridskor, måste hinna göra det innan isen smälter bort.. det går fort nu!

Kl.16.00 är det dags för SAIK att möta FBK, förhoppningsvis blir det en seger!

Läste nyss på Peter Eklunds blogg att Maia Hirasawa spelar på Anderstorpskolan den 7 maj.
Jag måste dit. Är det någon som vill följa?

Ha en toppendag nu allesammans!
Passa på att gå ut och njut av våren.


proppmätt

Det blev lax, potatis och romsås till middag. Det är nog bland det godaste jag vet! åt dock lite för mycket tror jag, speciellt av vitlöksbrödet.. men det är ju bara så gott! :)

Också var det helg igen, väldigt skönt. Har för ovanlighetens skull inte en enda plan, men hoppas det händer nåt skojigt ändå! Skulle vara roligt med någon liten utflykt eller så.

Är det någon som vill följa mig upp på Kebnekaise i sommar/höst? Jag ska dit, eller någon annan topp, så om nån vill hänga med och vandra så vore det kul! Det är helt underbart! :)

Ha en bra helg!
Puss&Kram

Tomt utan dig..

360

Vilken härlig dag, varmt och skönt!
Följde med Joakim och Micke och provtränade på 360 efter jobbet.
Det var ett riktigt bra gym, sprillans nya maskiner&hantlar och jättefräscht överallt.. kanske köper kort där ändå.
Ikväll har vi bara hängt hos Joakim. Började se "Jeepers Creepers", usch vilken äcklig film!

Dags att sova nu.
Sov så gott!
Jäckvik
   
     
   
Det bästa som finns!

Änglavakt

Ibland är det nog bara meningen att man ska klara sig..

Det har varit en helt underbar helg, var helt slut i kroppen igår efter allt åkande och hoppande i backen! orkar inte lägga ut bilder nu så det får bli ett senare projekt.
Ikväll blir det hockey, också måste jag säga hej då till Jennie och Johan.. det är aldrig kul, men jag kommer snart ner till Sthlm:)

Nu börjar det bli vår, känns faktiskt riktigt skönt med lite värme nu..

Hoppas alla har haft en jättebra dag!

Uppdatering.
Vi blev ett gäng på 10 pers som såg hockeyn i stämnings.. den jobbigaste matchen jag har sett, skitnervöst! just nu spelar dom 5:e perioden. undra vem som får in den där pucken i mål först.. dom har haft så många chanser nu så det är dags att trycka in den. Kom igen AIK!
Dahlberg är då helt klart matchens hjälte!
5:e periden slut.. kommer det ett avgörande i nästa? hoppas!

Sov gott!

Fredag den trettonde

Otursdag? snarare turdag för min del!
Det här har varit den bästa dagen på väldigt länge.
Lisa fixade U2-biljetter till oss imorse, jag är hur peppad som helst! Bra jobbat Lisa! :)
Jag är i Jäckvik med min underbara familj.. sol, fräknar, härliga backar, roliga hopp och perfekt snö, hur skönt som helst!

Bilder kommer efter helgen!
Nu ska vi mysa och spela spel..
jag älskar den här vintern!

Hade! Puss

Äntligen!

Har inte längtat så mycket efter helg som jag har gjort den här veckan.. helt underbart!
Imorn drar vi, familjen till Jäckvik för lite slalom, längdåkning, skoter och mys, kommer att bli jättekul! :)

Imorn släpps biljetterna til U2 och Michael.. håll tummarna att  vi får dom!
     
Hur häftigt skulle det inte vara att se dom här hjältarna!? hoppas hoppas..

Snart är det hockey-time igen.. ännu en vinst? vi får väl se!

Hoppas alla får en jättebra helg!
Puss&Kram

träning - den bästa medicinen

det blev lite träning ikväll.. en snabb runda runt älvsbacka, lite hantlar, sit-ups armhävningar osv. Skönt! och jag känner mig faktiskt piggare, fantastiskt! :)
  

Sov gott!

Puss

vad händer?

börjar jag bli sjuk eller vad är det för fel? 
orkar knappt stiga upp på mornarna, är helt slutkört varje dag efter jobbet, orkar inte göra nånting! jättekonstigt, inte likt mig!
måste ta mig ut på en promenad eller något snart iallafall, bara för att röra på mig litegrann..
Räddningen den här veckan är att jag bara jobbar två dagar till, sen drar vi till Jäckvik med familjen över helgen!:)
Det går alltid lite lättare om man har något att se fram emot.

Idag är det bara en vecka till Jennie och Johan far hem till Stockholm.. kommer att bli så tomt, men jag har lovat mig själv att jag ska klara det. åsså ska jag kanske åka ner och vara med på deras återflyttningsfest, skulle va riktigt kul! :)

Dags att göra nåt innan jag somnar..
Hoppas alla har det bra!
Puss&Kram

Grattis Jacke som fyller år idag!

Pepp!

Vilar mig en aning efter dagens arbete.. planen är just nu att springa till stämnings om en halvtimme och se hockeyn där, får väl se..

Igår sa vi hej då till Gabrielsons, det har varit jättekul att träffa dom! Vi ses nog snart igen!
Körde skoter i ungefär en timme igår.. riktigt skönt!
Hörde på nyheterna att det var en kille som ramlade av en skoter, blev överkörd av skotern som var bakom, och dog.. det är så hemsk, och så mycket lättare hänt än va man tror. det smäller bara till.
Man bli lite rädd! Till alla som kör skoter: Använd hjälm! det är ett litet skydd iallafall!


Några sommarplaner:
Morrissey i Stockholm, 24 juni!
U2 i GBG 31 juli med Lais!? Ja, det kommer att bli så grymt!
Midnattsloppet i Stockholm, 15 augusti! bara att börja träna :)
Fick just veta att Michael Jackson kanske ska spela  i London i juli också.. hur coolt vore inte det?

OJ va peppad jag är! vet inte vart jag ska få pengarna ifrån, men det löser sig! :)


Nu ska jag fara och se hockey! :)
Puss!


spontan dag

Gårdagen var riktigt skoj måste jag säga!
Först en härlig joggingtur på morgonen. hem till stämnings, då ringde David och frågade ifall jag ville vara med och spela i-bandy.. jag hängde först med familjerna till Kåge hamn och promenerade på isbanan och hade lite brottningsmatcher. Dom fick skjutsa hem mig sen innan dom for iväg på andra äventyr.

Skyndade mig att byta om och fick skjuts upp till Edda. Kom dit precis till matchen.
Det var alltså den årliga företagscupen i i-bandy, och Nordic Light är av nån anledning alltid för lite folk, eller har aldrig nån tjej med i laget så jag har fått hoppa in dom två eller tre senaste åren.
Det var jättekul att spela, vi vann båda matcherna jag spelade, åsså hade dom vunnit alla utom en innan det så vi gick till final, men ingen kunde spela den eftersom det var hockey på tv. Haha! Men vi var bäst iallafall!

Tack. Det är alltid lika roligt att vara med er! :)

Fick hämtning av broder efter en snabbdusch. såg hockeyn med linköpingsborna hemma i stämnings. Det gick ju tyvär inge vidare för AIK.
Åt supergod mat, sen var det tänkt att jag skulle bada tunna med dom andra, fast då blev jag bjuden på spontanfest hos Emma och Arvid. Jag följde självklart med dit, där även Elin, Johan och Lars var.
Såg lite av melodifestivalen, satt och snackade, spelade några kortspel osv. En riktigt skön och jätterolig förfest! :)
Gick ut på Station8 där det var ganska så folktomt när vi kom dit, men det fylldes på allt eftersom och tillslut var det rätt så mycket folk. Olle och Ida kom också ut, jättekul att träffa dom!
Har ju tyvär inga bilder från kvällen, men det var iallafall en toppenkväll! :)

Tack allihopa för en underbar helg!
Idag blir det förhoppningsvis skidor, bara det inte blir plusgrader då orkar jag inte!
Ska väl börja med att försöka ta mig upp ur sängen och äta nånting kanske..

Hade fint. Puss & Kram.

Saknar dig Johanna!


Tidig kväll..

Jag hade tänkt fara ut och springa efter jobbet, men först tänkte jag bara vila en liten stund. Klockan var 15.00, jag vaknade 16.30, sov i en och en halv timme! så det blev då ingen joggingtur, tog en snabbdusch, gjorde mig någorlunda fin och gick in till stan för att äta middag på Balzac tillsammans med familjen och Johans föräldrar och bror. Jättegott och riktigt trevligt!

Nu är jag hemma, kunde nästan inte hålla mig vaken efter att vi hade spelat spel så det var lika bra att fara hem...

Imorn får vi se vad som händer.. troligtvis blir det skridskor i Kåge, annars ska jag fara och se Post-SM på Vitberget och kanske hjälpa till lite där.
Vi ska iallafall ha tunnan varm till kvällen för då ska det badas! :)

Ha en jättebra helg allihopa!
Sov gott!

Puss&Kram

Hockey!

Har varit på Ske-kraft Arena och hejat på AIK som vann med 3-2. Det var väldigt bra stämning där i klacken!
Nu är det bara 6 matcher kvar!
Träffade en massa folk där som jag inte har träffat på jättelänge, så det var kul!:)

Igår for jag, Lina och Lisa och såg "Män som hatar kvinnor". Den var väldigt obehaglig, tyvär ganska mycket som fattades från boken men helt klart sevärd. Dom har hittat bra skådespelare, Noomi Rapace är grymt bra som Salander!
Jag håller fortfarande på att lyssna på talboken, det händer så mycket mer efter allt som visas i slutet på filmen, så jag måste lyssna klart på den!


Nä nu är det dags att sova. Vill bara få morgondagen gjord så att det blir helg! Hoppas på en jättebra helg. God middag imorn, skidor, badtunna, kanske lite vin? blir nog hur bra som helst!:)
Ska bli roligt att träffa Johans föräldrar och lillebror som kommer och hälsar på!

Hade fint!
God natt! Puss

Bakning

Ringde till jobbet i morse och sa att jag blir hemma idag.. eftersom jag då var vaken kl.07 kunde jag inte somna om så då var det lika bra att stiga upp. Det är så skönt att gå upp jättetidigt och bara få känna lugnet.. passade på att baka dessa goda chokladkakor:



Snodde receptet på dom här småkakorna från Emelies blogg ;)



var ju självklart tvungen att smaka lite, kanske inte så bra men.. det var då gott!:)
Ska nog vila en stund nu, sen kanske ta en promenad och få lite luft.

Hoppas alla har en jättebra dag!
Puss&Kram


...

Lyckades få i mig lite middag. sen for jag och Jennie och åkte skidor. Det var riktigt skönt i spåret idag, bra glid och fäste på samma gång, det var längesen! hade gärna åkt mer men det är ju som det är just nu.

Kom hem tog en dusch och skulle just lägga mig, men då kom mamma och pappa på besök. trevligt!:)
Nu däremot ligger jag i soffan och ser den nya talkshowen med Kattis Ahlström på tv4+.
Kommer snart att slockna..

Hade så bra allihopa!

middagstips

Tänkte göra nån seriös middag för ovanlighetens skull. Det blev en jättegod kycklinggryta! Ni borde testa göra den om ni inte har smakat den förut, superenkelt!
Köp bara en Thai Greencurry kryddmix, kokosmjölk, kyckling och ett tips är att blanda ner paprika, bambuskott och kanske lite nötter! Med jasminris till blir det kanon!
Smaklig måltid :)



Annars har dagen varit rätt tung, kroppen kändes som bly och vädret gjorde det inte så mycke bättre.. men hoppas kvällen blir bättre! Ska snart fara till stämnings och få massage och träffa familjen! :)

Hoppas flygresan har gått bra för dig Johanna! Lycka till med allt repande och se till njuta av värmen och ha 7 underbara veckor i Turkiet!
Kommer att sakna dig... vi ses i april :)

Puss

Vinst.

Det var en märklig match. Jag mådde illa, det var lite förrvirrat på plan.. men vi lyckades vinna ännu en match mot Hammarängen. Skönt! :)

Det gick jättebra för Johan på vasaloppet, han åkte på 7.30, grymt bra gjort!
Svenne tror jag åkte på 6 timmar. Henke var tyvär tvungen att avbryta.
Riktigt bra kämpat av er allihopa!

Nu tänkte lägga in en film här från min och Johannas hemresa från Åre.
Vi träffar några renar på vägen. Johanna gör sitt underbara highpitch-skratt, och vi är jättetrötta.. bra kompination!
Man blir iallafall jätteglad av att se den! haha
Enjoy!
 

Hade för övrigt en jättetrevlig kväll i Pite igår med Johanna. Anders är ju bara hur bra som helst, så himla rolig!
Jättekul att se!

Haha.. Joakims hyresvärd hade just ringt till han å frågat ifall jag fortfarande är intresserad av en lägenhet. Det roliga är att det är lägenheten som är precis mitt emot Joakim! Hur kul vore inte det?! :)
Eftersom jag inte har fått napp på nåt jobb i Stockholm kanske det blir så att jag stannar här över sommaren. Då måste jag bara fundera ifall jag har råd, den var lite dyrare än min...hm, jag är inte bra på sånt här. beslutsångest!!
Vill vara både här och i Stockholm, samtidigt.. det går ju inte!

Nä nu ska jag göra nåt vettigt innan jag får hämtning av Lina. Ska till Johanna och krama om henne innan hon far.. tråkigt, men det är ju bara 7 veckor sen ses vi en snabbis igen! :)

Puss

Heja heja

Pappa kom in och väckte mig 07.30. Bara att stiga upp för att se starten i Vasaloppet. Sitter och kollar nu, samtidigt som vi följer Johan och hans kompisar på internet.
Nu har Johan passerat Smågan. Svenne ligger ungefär en kvart före. Nu väntar vi på att Henke och Pär ska komma dit också.
Dom gör det grymt bra, jag är imponerad att dom ens åker. Jag skulle aldrig ställa upp i det där frivilligt.
Blir kul å se hur det går för Svenne, förra året blev han en av årets bästa nykomlingar eller vad man säger. Lite häftigt!

Hörs sen!
Ha en bra dag.

Puss&Kram

RSS 2.0