Stockholm

Då var min och Lisas vistelse i Stockholm snart över..Joakims fortsätter till på söndag.
Igår gjorde vi en liten turistrunda genom Gamla Stan, Slottet, Drottninggatan, Hötorget, snabbmat i Kungshallen, ner mot Kungsträdgården och sen gav vi oss hemåt när fötterna började säga ifrån.
Det blev en lång dag på stan, men Lisa fick då se sig omkring i huvudstaden iallafall!
Jättekul att Carro kom in också så vi fick träffa hon!

Idag har vi shoppat lite reakläder på Söder.. jag hittade två t-shirtar och ett skärp på Monki för 75 kr. Sen gick vi till min andra favvoaffär Vila där jag hittade en fin klännig som jag var tvungen att köpa! 
Sen vandrade vi upp och kollade läget på Mossebacke. Köpte en macka var på Sandys, gick ner till vattnet vid slussen o satt där och åt.
Joakim for iväg för att träffa Olle, så jag och Lisa hoppade på båten som tog oss över till Djurgården. Efter det besöket kände vi att vi var nöjda med dagen och åkte hem för att ta en powernap.

Ikväll mötte jag, Lisa och Jennie upp Joakim, Olle och Ida för att äta middag. Massor med folk, men vi hittade en restaurang på Medborgarplatsen som heter "Oj oj oj"... jättekonstigt namn för övrigt..men supertrevligt och jättegod mat!
Har haft en toppendag och kväll! Vi såg till och med några kändisar!

Vi får se vad vi hittar på imorgon.. jag skulle vilja springa en runda igen innan vi far vidare, får se hur pigg jag är imorgon bitti.
Klockan 17.00 går vi på tåget som på drygt 4 timmar ska ta oss till Göteborg!!

Hoppas alla har det lika bra som vi! ;)
Bilder kommer nog sen...
Puss&kram

Semester.

Jag gillar inte att bara vänta på att få veta om jag kommer in på skolan, vill veta nu så jag kan säga upp lägenheten och börja packa ihop lite grejer ifall jag blir antagen.
Hoppas att beskedet kommer första veckan i augusti!

Jag gillar inte heller att ha ont i halsen så att jag inte kan träna..blir knäpp av att inte kunna fara ut å springa eller nånting, det måste bli bättre nu så jag kan jogga lite i Stockholm!

Nåt jag kan trösta mig med är att jag, först och främst har haft en jättebra helg, och att jag är ledig i två veckor!!!
I fredags var vi några kompisar som körde ut till Blankselet, tror jag det heter, för att fiska, grilla och bara ha det mysigt. Det var riktigt härligt!
Lördagen blev väldigt lugn, vilade lite för förkylningen sen kl.18.30 bjöd Henny på en enormt god födelsedagsmiddag. Sen drack vi lite vin och tog det väldigt lugnt.
Vi gick ut på Station8 där det var jättemycke folk och helt sjukt varmt på dansgolvet! Vi fick han som var DJ att säga grattis till Henny i mokrofonen, och spela "Maskinen - Alla som inte dansar". Haha!
Tjejerna drog hem och jag hängde med broder och hans kompisar till Subway-kön. När vi fått våran mat gick vi till Baz där vi satt uppe till kl.5 då vi kom på att det kanske var dags att sova. Klockan var mycket och ingen orkade gå hem så alla stannade där.
Jag brukar inte gilla efterfester men den här gången var det faktiskt riktigt kul, många roliga historier.
Det bästa av allt var att jag vaknade upp idag och mådde kanonbra.. är glad att jag tog det lugnt igår!

Ikväll bjöd Anna på en supergod jordgubbspaj, sen hyrde vi en skräckis! En riktigt härlig söndagkväll!

Imorn bär det av till Stockholm, det ska bli så himla kul!
Christian Kjellvander på en båt imorgon kväll, kommer att bli så bra, han är grym!

Nu är det dags att sova och bli frisk.
Hoppas alla får en härlig vecka.
Puss&kram



Kroppen orkade inte längre..

Har just tagit mig upp ur sängen.. tror inte jag har någon feber, men denna ständiga huvudvärk gör mig galen!
Sa just att jag troligtvis blir hemma imorgon också, det är nog lika bra för jag måste bli helt frisk.. och det blir inte bättre av att vara ute i regn o rusk och springa i trappor!
Det kanske inte var nån jättebra idé att fara ut och springa igår..men men, är huvet dumt...

Jag måste försöka pallra mig ut nu och andas lite frisk luft.
Har inte så mycket roligt att skriva om just nu så.

Hoppas alla har en superbra dag!
Puss&kram

Trötter

Ligger i soffan och myser till någon film på 9:an.. orkade inte göra nåt vettigt ikväll, har just ätit lite för mycket choklad så jag mår illa.. värt?
Jag följde med familjen och åt en macka på Sigrid idag, sen skjutsade vi Jennie och Johan till flygplatsen.. Trafikstockning på E4:an, just då kom tre brandbilar som ville förbi.. Hur svårt kan det vara att bara flytta på sig så att dom kommer förbi? vissa människor ska bara inte vara i trafiken!

Jag trodde att jag skulle bli sängliggande med feber men jag verkar ha bra immunförsvar. . så imorn blir det träning! :)

Som sagt så åker jag och Lisa ner till Sthlm om en vecka, sen vidare mot Göteborg för att se U2.. ska bli så sjukt roligt!!
Den här sommaren har verkligen varit den bästa och mest aktiva någonsin, inte många lugna hemmakvällar.. ikväll är en av dom få.
Blir tråkigt att vårat lilla kollektiv kommer att splittras snart igen.. vi får ta vara på månaden som är kvar! ;)

För att göra sommaren ännu mer fulländad kommer jag , mamma och pappa att göra ett försök att bestiga toppen Solvågtind i Junkerdal, Norge.



Det kan bli tufft, men jag ska upp!

Kan alla hålla tummarna att jag kommer in på spa-utbildningen i höst.. skulle vara så roligt, vet inte vad jag ska göra annars? hoppas hoppas!

Hej.. två veckor senare.

Det var längesen sist, det hinner hända mycket på två veckor, även här i Skellefteå så jag orkar inte skriva om allt.
Men nu (sönadgkväll) när jag ligger hemma i sängen och svettas har jag lite tid över att iallafall skriva om det senaste..Trästockfestivalen!

Jag älskar den festivalen. Mycket folk, bra band och den går inte ut på att alla ska vara så fulla som möjligt.
Jag besökte Nordanåområdet för att se och lyssna på Deportees, John ME, Miss Li, Sälteatern, Florence Valentin och Veronica Maggio. Alla var riktigt bra, men roligast på scen var nog ändå Miss Li och Deportees.
Och självklart mina favoriter Sälteatern som alltid gör ett fantastiskt bra jobb.. den här gången körde dom inte den vanliga "melodifestivalen" utan lite mer improviserad teater som dom kallade för "Sommarkrysset". Som vanligt lyckades dom få fram ett gott skratt hos publiken!



Helgen bjöd även på middag med Murbräckorna och dom andra lagen från Goe-cupen. Jättegod matt och alltid roligt att vara med grabbarna. Tyvär var vi tvugna att rusa därifrån för att se Maggio. Sen cyklade jag vidare till min bror på förfest.
Kvällen blev helt klart lyckad. Innan vi gick ut på station8 var det, uppskattningsvis 30 pers inne i lägenheten.. väldigt mycke folk alltså!
Det blev en riktigt bra helg, men tyvär tar dom slut alldeles för fort!
Imorgon far Jennie och Johan tillbaks till Stockholm.. tråkigt!

Nu ska jag sova lite till.. får inte vara sjuk nu!
En vecka kvar nu sen Sthlm, Göteborg och U2 :)

Den bästa sommaren!

Just hemkommen från Matte där vi fick kvällsfika av hans supergulliga föräldrar.. sen började vi spela "När då då?" tror jag det hette, verkar vara ett jätteroligt spel!
Vi kollade lite på folk som blir hypnotiserade, så häftigt att det funkar! Undra om man skulle våga bli det? skulle kanske vara lite spännande ändå!

Minns ni Stereogramen som fanns i tidningar, på flingpaketen och nästan överallt när vi var små? Man tittar koncentrerat och samtidigt avslappnat på en väldigt mönstrad bild, efter en stund kan man urskilja en annan bild ur detta mönster. Det har vi roat oss med ikväll också, även det är ganska häftigt att det funkar!

Klicka på bilden här nere och testa



Ser ni vad som kommer fram ur mönstret? :)

På tal om nåt annat så bor jag i Stämnings i veckan när föräldrarna är nere i söder och cyklar längs Göta Kanal.
Det är så underbart härligt, slippa komma hem till en liten lägenhet. Jag känner mig så mycket friare här hemma, uppe i skogen.. på nåt sätt känner jag mig lugnare och inte alls lika rastlös! En härlig känsla!
Åsså får jag ju mysa med katterna!

Nu är det sängdags.. jag som for hem tidigare ikväll bara för att lägga mig i tid, sen blir det ändå så här sent!?
Tack för ännu en bra kväll!

Hejdå Godnatt o Sov Gott!

RSS 2.0