Aj aj

Då var det dags att avrunda den här kvällen också.. hm vad har hänt idag då?
Körde hem till stämnings i morse för att åka skidor, men då var det visst plusgrader så då sket vi i hela grejen.
Spelade lite Wee(ja vi är lite nördiga), sen körde vi in till stan för att trängas lite med resten av Skellefteås befolkning!
Jag och Jennie gick till Waynes där det var en miljard människor ungefär, men vi fick plats och köpte oss lite lunch.
Rea-shoppade trosor på Kapahl, hur värt som helst!
Gick vidare och köpte julklapp till Johan och lite sånt.

Ja, åter till rubriken kanske.. Jag har gjort min första vurpa för i år vilket resulterade i något som ser ut som en extra armbåge! Det hela gick till så här; Jag skulle gå från bilen in till Joakim, med en kasse i ena handen och hans dator i den andra.. Hinner inte tänka så mycket mer än nåt i stil med: Nej, datorn! Så jag lyckades hålla upp datorn från marken i fallet och istället ta emot hela mig med min lilla armbåge! AJ vad ont det gjorde! Men datorn klarade sig iallafall! :)

Nu är jag så trött så jag slocknar vilken sekund som helst. Har sett "Sagan om Ringen" gått en promedan och bara tagit det väldigt lugnt ikväll! Skönt!

Vill bara önska Joakim och dom andra grabbarna + Ida en trevlig tripp till Åre! Hoppas det blir grymt skoj där!
Kör försikigt! :)

Sov gott!

Puss&Kram

Julhelgen 2008

24/12 Julafton: Vaknade upp i stämningsgården först av alla. Tände lite ljus och gjorde det mysigt! Fick en tidning och lite godis i julstrumpan, tillsammans fick vi ett pussel. Tradition :)
Kring 2-tiden for vi iväg för att hämta upp farmor, och sedan vidare till famijlen Bäckman! Hade en supermysig och lugn kväll! Tack för alla fina grejer också!

25/12 Juldagen: Orkade inte ta mig hem efter föregående dag så jag sov även denna natt i stämnings. Försökte verkligen sova lite längre för att orka vara uppe sent på kvällen, lyckades sova till 09.30 så det är jag nöjd över!
Jag och Jennie åkte skidor, 8 km! Det var jättemycket folk i spåren, nästan så det var kö! Men det var lika härligt ändå!
Gamlern kom på middag, återigen julmat, jag var verkligen inte alls sugen så jag hade ingen riktig matlust. Tryckte i mig några köttbullar, det fick räcka!
Sedan bar det iväg mot förfesten som var hos Maja denna gång. Det var riktigt skoj, kul å träffa alla dom igen! Sen gick vi ut på Balzac, där var det också riktigt kul! Massor av kända ansikten överallt, vart jag än vände mig så kände jag nån! Roligt att alla är hemma i lilla Skellefteå nu en stund.
Jag hade iallafall en jättebra kväll, hoppas ni andra hade det också!

26/12 Annandagen: Idag har det inte hänt så mycket. Jag kände mig jättepigg imorse när jag vaknade så jag tänkte att det skulle bli en härlig dag utan den där sega "dagen efter-känslan".  Men den kom smygande sakta men säkert..
Vi åt lunch hos farmor. Gott med något annat än julmat denna gång!
Sen drog jag Jennie och Joakim ner till stan för att kolla in rean. det var så sjukt mycket folk så vi blev bara trötta.
Vi gick in till Joakim en sväng, dit även Anton anlände strax efter. Dom skulle iväg och se dagens AIK-match!
Jag och Jennie tog en promenad hem till stämnings, där vi bara har slappat, sovit, spelat Wee, sett hockey osv.
Nu ligger jag hemma i min säng som jag nyss har renbäddat! Finns det något bättre? :)

Dags att sova snart. Ska iväg och åka skidor imorgonbitti, sen är det stan som gäller!
Hoppas alla har haft en supermysig julhelg!

Pussar & Kramar

Mys

Dagen före dopparedagen har sett ut så här:

Idag har jag jobbat på posten, sen i kuren med Robin. Hade mycket att göra så här innan jul, många som köper sista julklapparna:)
Var och åt lunch på Viking med dom sköna människorna; Joakim, Olle, Anton, Arvid, Jennie och Challe. Supertrevligt!
Anton berättade historien om familjen Rasmark vilket alltid är lika roligt, kommer alltid att vara! Haha
Nu ikväll är hela familjen hemma i stämningsgården och bara har det mysigt. Jag och pappa har spelat lite bingo, men gav upp ganska fort. Har ätit en god skinkmacka och lite julgodis:)

Nu har dom satt igång Hancock, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Kände redan klockan halv nio att jag ville sova, men det känns lite dumt att lägga sig så tidigt. Fast nu börjar ändå klockan vara ganska mycket!
Ska sova här i natt, även Joakim faktiskt:) Det är ju så mysigt att vakna upp här hemma på julafton.. skulle verkligen inte vilja sova hemma själv i min lägenhet.
Kanske får något i strumpan även i år? Det växer man aldrig ifrån :)

Nu ska jag ge filmen en chans.
Hoppas ni har haft en supermysig kväll!
God Jul på er alla, och hoppas att ni får en jättebra dag imorgon!

Pussar & Kramar


Dan före dan före dopparedan

Julafton närmar sig med stormsteg och jag har faktiskt julstämning, tror det beror mycket på att jag har varit en hel del hemma i stämningsgården. Det är ju helt underbart och så mysigt med all snö som faktiskt ligger kvar!

Idag var jag på posten kl.06.30 och började sortera julkort. Sån tur var så var jag bara där till kl.11, jag hade nog inte orkat mycket längre. Mådde illa hela morgonen så det hade inte blivit en rolig tur om jag hade varit tvungen att göra en.
Jag önskade mina kära arbetskompisar lycka till, sen for jag och hämtade upp Challe och körde vidare mot stämnings.
Väl där fick jag i mig lite mat och piggnade till en aning, så vi vallade våra skidor och körde till spåren. Jennie var självklart också med.
Det blev 8 km idag, helt  fantastiskt skönt att åka. Vi hade tur att pist/spårmaskinen kom precis när vi kom dit så vi åkte efter den:)
Det blir nog en runda imorn också om jag mår bra!

Jennie visade mig en julklapp som jag ska få av Johan.. haha, undrar vad det kan vara! spännande

Nu ropar Joakim att vi ska spela lite Mario football:) wee

Hoppas alla har haft en jättebra dag!
Sov gott!
Puss&Kram


Dagen efter

Jennie ligger i soffan, jag i sängen, lite sega så här dagen efter!
Hade verkligen jättekul igår med alla härliga människor, kan inte ha tråkigt med dom där:)
Så tack för en superbra kväll allihopa!
Det var faktiskt mycke folk ute på station också.. efter ett tag i allafall. jag och Johanna var ju tvugna att gå ut innan elva för att få komma in och då var det inte mycke folk, vi och kanske 7 andra! Men dom andra kom ganska snabbt så då blev det dans hela kvällen, även lite älglek såklart! hehe
Sen droppade det in mer och mer folk, och det blev en toppenkväll!

Idag lär det väl inte hända allt för mycket, vi tänkte gå till Joakim snart där Lars och Micke har sovit...som vanligt:)
Sen kan det hända att det blir pizza till lunch, skulle sitta fint! Ikväll ska vi försöka ta oss ut och åka skidor, får väl se hur det blir med den saken!

Nu ska vi ta tag i den här dagen!
Ha en bra söndag!
Bara 3 dagar kvar nu.. mys!

Hoppas det går bra för Johanna att repa idag;)

Puss&Kram

Julstämning

Igår efter allt jobb fick jag och Joakim middag hemma i stämningsgården. Sen träffade jag Johanna på Landskyrkan där vi lyssnad på Ungdomskammarkören Espri. Dom är ju otroligt duktiga!
Skönt att få lite mer julstämning också så här dagarna innan jul!:)

Det var längesen det var så här härligt med helg. Det känns speciellt på nåt sätt!
Jag sov i stämnings inatt, orkade inte ta mig hem igårkväll! Steg upp kl.8, helt tyst ingen annan var vaken, tog mig lite frukost och satte mig i soffan och njöt.

Har varit ute och sprungit nu på morgonen också, jättehärligt var det! Nu ska jag snart bege mig in mot stan för att göra ett försök att hitta något fint att ha på mig till jul och nyår.. önska mig lycka till!
Ikväll är det fest hos Arvid och Emma, ska bli riktigt kul! Alltid roligt att vara med dom!:)

Ja det var allt för nu. Hoppas alla ni andra också får en jättebra helg!

Puss&Kram

Glögg, julklappar & pepparkakor

Har haft en jättemysig och rolig kväll hos Madde med dom andra postisarna; Ivan, Andreas och Anton!
Det blev glögg, hemmagjorda pepparkakor, muffins m.m. Och eftersom Ivan var med så fick man sig ett gott skratt också!
Denna gång hade han fixat julklappar till alla, så vi fick dra lott om vilken julklapp vi skulle få. Det var bl a Choklad, knästrumpor, dadlar, fågelmat, potatis, tvål, skumtomtar.. ja allt man kan tänka sig! haha, vilken stjärna!

Har just tagit mig hem utan skador, det är ju som alla kanske har märkt, svinhalkigt ute! Speciellt på cykelvägarna.
Så ta det försiktigt alla som ska ut och gå eller cykla!

Det är nog dags för mig att sova nu så jag orkar en heldag på posten imorn.
Vill ha helg nu!
Hoppas alla har haft en jättetrevlig kväll!
Puss&Kram

Lång vecka

Dagarna blir så otroligt långa när jag är både på posten och i kuren varje dag, och den här veckan har gått såå sakta!
Hade mycket att göra idag på posten, full fart!
Jag ska ju egentligen inte klaga just nu.. eftersom jag inte behöver köra någon tur alls, utan bara vara inne tills alla andra far iväg, rätt skönt ändå! Iallafall en sån här dag med slask, regn och rusk!:)

Det var jag och Robin som jobbade i kuren. Det var ganska mycket folk idag också, så skönt att ha nåt att göra! Blir bara trött av att sitta och stirra.
Nu är det bara en dag kvar med dubbeljobb, sen är det en heldag på posten och sen lite ledigt! Ska bli väldigt skönt!
Imorn blir det nog mysig glöggkväll med några från jobbet:)

Haha, sitter och ser "Det sociala spelet" på 4:an, det är riktigt kul faktiskt! hehe, typ som "Tack gode Gud" fast roligare!

Nä snart är det dags för träning! Jag hoppas verkligen att det blir roligt, och inte nån fys nu sista träningen innan jul!
Hade fint! Puss Puss

God natt!

Jag har varken städat, diskat eller nåt av det jag tänkte.. men jag har iallafall tagit det hur lugnt som helst och bara slappat! Det behövdes nog för jag var riktigt trött redan vid 7-tiden.. har bara legat i soffan, sett på tv, snackat med lite folk på msn osv.
Har tyvär glömt att ringa Emma som jag lovade att jag skulle göra när jag fick tid!:S Jag ringer imorn eller på torsdag!!

Nu är det dags att sova för min del! Hoppas att jag kan somna någorlunda snabbt så jag får mycket sömn.. jobb 07-17 imorn, sen träning och avslutning med innebandyn! Blir nog roligt!:)

Sov gott!
Puss&Kram


Malin ska försöka ha en lugn hemmakväll..

Får väl se hur det går, men jag ska verkligen försöka att bara vara hemma och göra så lite som möjligt ikväll. . varför? jo för att jag verkligen aldrig tar mig tid att vara hemma eftersom att jag hatar att bara sitta hemma! Men nu ska jag göra ett försök. Ingen träning, kanske städa, diska och göra lite såna nödvändigheter.. Kanske byta lampan i hallen som har varit trasig ett tag..
Som sagt vi får se hur det går.. blir antagligen en tidig kväll:P
Men om någon skulle ha vägarna förbi får ni ju självklart titta in, jag stoppar er inte!:)
Jag har nåt problem tror jag..

Idag var det en ganska lugn morgon på posten, hjälpte till att sortera och förbereda för några turer osv.
Skyndade mig till stan efter det för att köpa en julklapp till våran innebandyavslutning som är imorgon, jag hittade en gej så jag hoppas den som får den blir glad:)
Jag och Lina har haft en hyfsat lugn dag i kuren, hann med att spela lite kort och så där!

Jag var bara tvungen att köpa ett till par av världens härligaste byxor på Gina också! hihi

Hoppas alla får en mysig kväll!

Hittade lite gamla bilder..bl a dom här:


Jag och min älskade syster!


Vi!:) och pappa då, men han är oftast bakom kameran!



Puss & Kram

Jobb, 9 km och ett varmt bad..

Det är vad som har hänt idag! Det har varit en lång dag, jag har hunnit med ganska mycket måste jag säga.
Först jobb på posten 06.30. Klockan 11.00 for jag därifrån för att jobba med Lina, vi hade faktiskt mycket att göra idag, många som köpte biljetter!:)
Efter jobbet traskade jag med Lina en bit tills hon svängde av mot i-bandyträningen och jag fortsatte mot stämnings.
Jag Jennie och Johan körde upp till vitberget. Det var lite bakhalt men ändå härligt att åka! Det blev 9 km för mig, rätt nöjd över det faktiskt!:)
När vi kom tillbaka ringde jag Johanna för då var det dags för bad i tunnan! Jättehärligt var det, känner  mig helt avslappnad och sömnnig nu. Och mätt & belåten efter två goda varma mackor!

Nu är det verkligen dags för mig att sova, ska upp tidigt imorn.. inge roligt alls!
Tack för ikväll mina underbara vänner!

Hoppas alla har haft en jättebra kväll!
Sov gott! puss

ps. vill bara be om ursäkt för att det har blivit lite krångel med filmen jag la upp.. jag har försökt fixa det nu, så jag hoppas att det ska gå se klippet!:)

En liten sång om Lars


Grabbarna grus sjunger en liten sång som handlar om Lars:)

Ett gott stratt förlänger livet

Vad skulle jag göra utan er!
Jag har just kommit hem från Joakim där vi först åt tacos tillsammans med Micke, Olle, Ida, Arvid, Emma och Lars. Sen lekte vi lite ordlekar, charader osv. Himla kul var det! Johanna och Maja kom dit efter ett tag.. Vi lekte öl-leken och bara svamlade och skrattade. Vad ska man säga? En helt fantastisk kväll, det är alltid lika roligt med det där gänget! Haha jag skrattar fortfarande.

Ida spelade två av hennes egna låtar, som hon har skrivit helt själv..det var nog det bästa jag har hört på väldigt länge, jag blir så imponerad av dom som har sån talang! Helt underbart!

Tack för ikväll alla som var med!:)


Nu är det dags att sova, sängen är väldigt varm och skön! Ska upp imorgon och åka med bussen till Vindeln för att spela match. Hoppas vi vinner!

Sov så sött

Här kommer några bilder från kvällen:


Joakim och Micke hackar och gör iordning salladen.


God mat med trevligt sällskap


Charader


Det diskuteras regler i en öl-lek

Jag tog tyvär inte så många bilder.
Skulle vilja lägga upp filmerna från kvällen också, det är där man märker hur mycket det spårar, haha!

God Natt! Puss

Den bästa vintern..

Vaknade hemma i stämningsgården imorse och såg detta underverk:




Helt underbart!

Allt är bara så bra just nu. Jag vet inte vad det är men jag har den känslan och det känns väldigt bra!
Ska försöka hålla kvar den känslan länge länge.
Jag vet att iallafall att jag kan tacka mina vänner och familj för det.
Det har varit en bra början på det som ska bli den bästa vintern på mycket länge.

Julshowen var riktigt bra! Dom är helt otroliga dom där, vilken fantasi! Haha. Vissa stunder skrattade vi så mycket att det gick inte att sluta.
På väg hem hade Johanna lite roligt med en kudde;


Så fint:)

Jag ska snart fara in till stan, köpa nån julklapp och en liten present till Joakim. Sen ska jag och Lina jobba. Efter det skyndar jag mig till Joakim för att hinna vara med lite på kalaset.
Jag måste nog ta en sväng med skotern sen också:) Får väl se om dom har kört upp längdspåren, skulle va skönt att åka!

Hoppas alla får en jättebra dag!

Puss&Kram


puh..

Gjorde en snabbtur idag, så nu hann jag hem och andas, duscha, göra mig klar innan jag ska promenera till Julshowen, som spelas av sälteatern. Tror att den kommer att vara riktigt bra, har hört mycket bra om den.

Även fast jag gjorde en hyfsat snabb tur blev det ändå övertid idag.. Vad händer?! det är kaos!
Men nu är det helg och det känns skönt, kanske blir skidor imorn med Johanna efter jobb och middag om vädret tillåter.
Annars blir det då jobb imorn men Lina och bortamatch på söndag!

Har inte så mycket roligt att skriva om just nu, eftersom jag bara har jobbat.. men jag kommer med ett inlägg i helgen nån gång när det förhoppningsvis har hänt nånt mer spännande!

Ett tips till er alla; cykla INTE idag, det är inte kul för fem öre, man blir mest bara irriterad tro mig jag vet. :)

Lyssna på den här låten istället, då blir man glad! Frida Hyvönen - Birds

Puss&Kram


Sängen väntar..

Jag trodde aldrig att klockan skulle bli 5 idag. Är tröttare efter en sån här dag i kuren än efter en tung dag på posten..
Vi var iallafall och åt middag i stämningsgården eftersom Joakim fyller år. Fast det "riktiga" kalaset blir nog på lördag, med fika och mera presenter.
Jag somnade i soffan, men vi hade bestämt träning så det var bara att bege sig. Jag tog på mig springarkläder och joggade till Balder där Jennie och Johan redan hade börjat.
Skönt att vara hemma nu, det blir en tidig kväll för min del!

Hoppas tjejerna har en mysig kväll:)

Jag vill gratulera Vendela som blev korad till Årets Lucia! Stort Grattis!




Några bilder från fjällen.. Jag vill dit nu!!












Det finns nog inget bättre!

God Natt och Sov Gott!

Puss


Grattis broder!

Torsdag morgon; tog en liten sovmorgon.. vaknade först kl7 och var ganska pigg, men jag kände att jag ville ta det lugnt nu på morgonen och sova lite längre, skippa löpturen! Så nu har jag ätit lite frukost och sitter här och slappar.

Onsdagen var en bra dag. Jag jobbade på posten och det gick faktiskt bra även fast jag jobbade över en timme. Gick förbi Lina och Johanna, sen fick vi skjuts hem av Johan.
Väl hemma i stämnings, efter att ha fått i mig lite mat satte jag igång med att valla skidorna. Inget roligt jobb direkt men, det var värt det.
Jag och Johanna for ut i spåret sen på kvällen och åkte ett varv, riktigt härligt! sen körde vi till Edda och såg KAIF:s match som dom tyvär förlorade!

Finns det något bättre än att fara ut i skogen och åka skidor, gå en promenad, köra skoter eller vad som helst..Jag tror  inte det! Det är så härligt, helt lugnt och fridfullt. Den finns alltid där.. skogen är helt fantastisk!



  
Mina bilder har försvunnit så jag var tvungen att ta dom här från internet..
men det är hur som helst helt underbart!:) Skulle kunna vara där varje dag!

Och till sist; GRATTIS Joakim som blir 24 år idag! önskar dig en superbra dag! :)
Vi ses sen!

Hoppas alla andra får en jättebra dag också!
Vill bara säga till mina vänner, jag älskar er och finns alltid här för er!

Puss&Kram

lite mera

Hittade inte så jättemånga fler bilder sen förr, men det här kanske ni kommer ihåg ;)

 
Saknar våra gamla lag!

Sen glömde jag att lägga in den här i förra inlägget:


 
Så länge sen.

Alla bilder är från 2002 och 2003, och dom flesta är tagna av Peter. Utan han hade man inte haft många bilder från den där tiden!

Nu har jag roat mig klart här vid datorn, ska nog snart börja göra mig klar för sängen.
Jag, Johanna och mamma var ju på yoga idag.. jag längtar tills jag blir lite smidigare, om jag blir det. Jag är stel som en pinne, men som Anki säger; Ge det lite tid, och man kan inte vara bäst på allt! hehe

Hoppas alla har haft en jättebra kväll! Sov så gott.

Puss&Kram


Minnen i bilder..

      



     



1: Jag och pappa på Kreta. 2: Anna T och Malin J på väg till Gothia, så söta!
3: Stämningsgården påväg till Göteborg. 4: Hela laget! 5: Vårat place
6: Jag och Lina:) 7: Jag, Lisa, Anna, Caroline, Hanna och Rebecca
8: Vi och Eklunds på Kreta(Peter bakom kameran)

Det kommer mera...


Vinter

Det är verkligen vinter nu, på riktigt! Den får inte försvinna.
I söndags åkte vi skidor och det var helt underbart, skönt att komma igång med det nu.
Nu börjar det vara dags att köra lite skoter också.. blir så sugen när jag ser den hemma i stämnings på gården, men jag har inte riktigt haft tid.

Igår var det en lång och seg dag på posten; Halka, massvis med post och reklam, snö, ännu mera snö.. mörker! Hoppas det blir lättare imorn.

I morse tog jag och Jennie bilen upp till Vitberget för att åka skidor. Vi hade tyvär lite otur eftersom pistmaskinen började köra upp spåren när vi redan hade åkt ett varv.. men det var jättehärligt, och en bra start på dagen!
Sen spelade vi lite Super Mario Galaxy, det är så roligt. Vi klarade faktiskt några banor nu, och en boss! haha
Var tvungen att släppa spelet när Joakim kom med lunchen, vilken bestod av ett orginalmål från Max:)


Wee. Testa själva, det är roligare än man tror.

Nu sitter jag här i kuren med Robin, det har varit ganska många kunder men nu börjar det vara rätt lugnt, som vanligt!
Efter jobbet blir det yoga med Johanna och mamsen, ska bli skönt och välbehövligt!

Hoppas alla har en bra dag!
Sköt om er allihopa.

Puss&Kram


Söndag 2:a advent

Skönt att vakna upp och samtidigt känna att man är pigg och inte ett dugg bakis!
Hade en mysig kväll igår först hos Sofia med lite vin, kex och ost.. kändes lite dumt att vi drog så tidigt, men vi får ta och göra om det fler gånger!=)
Jo, då for alltså jag Lisa och Johanna till Chris och såg på Da Vincikoden. Den får helt klart godkänt, fast jag har läst böckerna också och dom är lite bättre!

Jag måste ju tacka Lisa igen för en jätterolig fest i fredags. Massa gamla och nya människor som jag inte har träffat å länge, så det var riktigt kul! På nåt sätt blir det alltid lyckade fester på Korngatan och i Stämnings:)
Jag ska lägga upp lite bilder sen, har inte hunnit lägga in dom på datorn än bara!

Idag, söndag; Sov över här i stämnings, det blev en liten sovmorgon sen frukost på det och nu har jag sprungit runt byn en sväng, riktigt skönt!
Jennie och Johan håller på med kajak-bygget, den börjar se väldigt bra ut nu! Blir spännande å se när den är klar!
Snart ska jag, först hoppa in i duschen, sen ska jag följa med Jennie och Challe på julmarknad på Nordanå, och kanske gå en promenad. Mysigt!
Lite senare hade vi tänkt åka skidor, ska bli riktigt härligt! Har längtat efter det ett bra tag nu.
Sen blir det kanske lite julmys med tjejerna? :)

Vilken underbar söndag, och helg!
Hoppas alla andra också har haft en jättebra helg!


Puss&Kram


Lofoten, Norge
Så otroligt fint. Helt lugnt och stilla. Jag vill dit! Nån som vill följa?


Drömmar

När vi var på stan idag kom jag på vad jag drömde inatt:
Vi, alltså vårat "gäng" var i falkan och badade, tror syrran var med också. Iallafall så när vi skulle gå ner i vattnet kom det några som vi tyckte kändes bekanta, gissa vilka det var!? Familjen Cullen från Twilight, HAHA så oväntat!
Men till våran bevikelse så var inte Edward Cullen lika snygg i verkligheten som i filmen, men jag undrar om det stämmer? Jag tror nog ändå att han är rätt fräsch!


Ja så kan det gå, när man minst anar det står dom där.


Vill bara tacka tjejerna för ännu en underbar kväll igår. Vad vore livet utan er!


Ikväll blir det fest hos Lisa med en massa nytt folk som jag inte har träffat, blir nog skoj! Men innan det är det bio som gäller. Planen är att gå och se "Vi hade iallafall tur med vädret, igen" vet dock inte hur bra den kommer att vara, den kan tveksamt vara bättre än den första eftersom den är hur bra som helst!
Men vi får se helt enkelt, jag lägger väl in en rapport imorn om filmen!

Sitter och lyssnar på soundtracket till Twilight, ganska bra låtar faktiskt!
Joakim kanske blir glad nu, eftersom jag väljer en låt med Linkin Park: Leave out all the rest
Eller den här med skådespelaren själv: Robert Pattinson
Den här var också rätt bra: The black Ghost

Nu måste jag ge mig och börja göra mig klar. Vad ska jag ha på mig?! Kanske blir Lisas baggyjeans, skulle ju vara ganska skönt!:)

Hoppas alla får en riktigt bra kväll för det ska vi ha!:)

Puss&Kram







Christian Kjellvander

Han är helt fantastisk, och här är en låt som ni måste lyssna på: Two Souls

Återkommer senare!
Nu ska jag hoppa in i duschen, har just varit ute och sprungit med syrran, sen ska vi bege oss in till stan!

Ha en bra dag!=)

Puss


Tjejmys

Hade jättetrevligt igår med mina underbara vänner! Synd att inte Emelie och Anna kunde komma.
Vi pratade om allt möjligt, såg "vi hade iallafall tur med vädret", och vi styrde upp en fest på nyårs med lokal, gästlista och hela rubbet! Kommer att bli grymt bra!;)
Så roligt att Lisa är hemma igen också! Tack för igår tjejer!

Sitter här i kuren nu med Johanna. Känns skönt att vara inne i värmen och lugnet efter gårdagens hårda kamp!:)
For ut och sprang en liten sväng imorse, härligt att få lite luft och piggna till, lite halkigt var det ioförsig men jag slog då inte ihjäl mig!

Vad händer ikväll då? Inga riktiga planer alls faktiskt, jag drar nog till stämningsgården efter jobbet. Hade varit kul att åka skidor, men det känns inte riktigt som att det är väder för det just nu. Så det får väl bli en lugn kväll, kanske se lite hocket, spela "Super Mario Galaxy" som jag och Jennie är helt fast i!
Ska kanske ta en första sväng med skotern, JA det ska jag göra!
Men om nån vill göra nåt så är det ju bara att slå en pling:)

Nu ska jag försöka roa mig här lite, kanske fixa lite mer med bloggen! Så roligt när man börjar fatta hur man ska göra:)
Hoppas alla har en jättebra dag, och ha en mysig kväll om vi inte ses!

Hade fint!
Puss&Kram


Jag Lisa och Carro.. tror vi är påväg ut på Balzac? :)



Jag vintern 2007/2008



hmm

Ni får ursäkta om min blogg ser lite halvkonstig ut nu framöver.. försöker  fixa och trixa litegrann!

Sov gott!:)

Äntligen hemma

Det är alltid lika skönt att komma hem och in i värmen efter jobbet. Den här dagen har ju varit högst intressant, men det gick ändå lite bättre än väntat! Vi trodde inte ens att vi skulle komma oss ut till distriktet, det gick iochförsig otroligt sakta men vi tog oss ända fram.
Fastnade med moppen ett antal gånger, fick hjälp av några snälla och hjälpsamma människor som passerade. Sen fastnade jag rejält påväg till getberget, Madde kom efter ett tag och fastnade även hon, så vi fick hjälpas åt att putta först ena moppen upp för backen, sen den andra!
Tillslut fick jag mig dit jag skulle... men, ja då slirade jag fast igen! Blev less så jag tog min postbunt och började vandra, men så kom Anders som en räddande ängel med en bil som jag fick ta=) Det första som händer när jag ska köra iväg är att jag SITTER FAST! haha helt otroligt!
Det skulle vara rätt skönt om det var skottat på nån väg iallafall.

Ja, så ser en härlig vinterdag på posten ut!

En skön kommentar från en postis: "Hur tråkigt liv man än har så måste det vara bättre än det här!"  Haha

Nu har jag iallafall varit och ätit god lasagne hos mormor och morfar, tack!
Måste nog vila en stund nu, annars orkar jag inte vara uppe ikväll. Lisa har ju kommit hem från Barca, ska bli jättekul att träffa dig! Hoppas Emelie kan komma så vi får träffa henne ikväll också!:)

Yogan igår var ingen lek kan jag tala om, jag har ont i bena och hela ryggen idag! Fast jag och Johan körde ju ganska hårt på gymmet också, kan ju vara från det.. hehe


Hittade två bilder från en tjejkväll förra året!:)


Lisas goda ostsoppa!


Mys i sängen!

Hoppas alla har haft en superbra dag!

Puss&Kram

Teater, jobb, jobb..

Hejsan hoppsan

Sitter här på jobbet och roar mig, Johanna gick just iväg och köpte lite mat, nässpray osv.
Vi har haft ganska många kunder idag.. och en hel del märkliga personer har kommit förbi. Dels en gubbe som stog här och berättade massa "roliga" historier, han pratade verkligen om allt och ingenting, vi trodde aldrig att han skulle ge sig.

Teatern i söndags var jättebra! Den var ju då med Morgan Alling som spelade Sam och 39 andra rollfigurer, jag är imponerad att han höll reda på alla personligheter som han skulle vara!


Morgan Alling


Igår jobbade jag på posten. Eftersom det inte fanns tillräckligt med mopeder fick jag offra mig och ta cykeln istället, men det var ganska lugnt förutom att jag fick mjölksyra efter första backen, haha!

Det har inte hänt så jättemycket annat sen jag skrev sist, det blir mest träning och jobb.
Ikväll ska iallafall jag och Johanna vara duktiga och fara på yoga, det kommer att vara lite plågsamt med tanke på att jag är osmidigast i världen!
Sen ska jag Jennie och Johan gymma litegrann, efter det blir det nog sängen direkt så jag orkar upp till posten imorn!

Nu ska jag köpa mig lite mat! Hoppas alla har en bra dag.

Puss


Jag och Johanna efter kvällens yogapass, eller?

RSS 2.0