1:a Advent

Då var det första advent.. tiden går så fort så jag hänger nästan inte med!
Jag och Johanna har varit och åkt skridskor på sjungande.. det var lite blött men ändå skönt att komma ut en stund!:) Hade tyvär slut batterier i kameran så jag kunde inte ta några bilder!

Annars har det varit en riktigt skön och lugn helg!
I Fredags medan vi väntade på Lina gick jag och Johanna till Waynes och träffade Joakim, Erik och Challe, också Arvid lite tvärt, haha alltid lika kul! Dom hade tydligen planerat en fest den 20 december.. hos mig! ja det blir nog skoj, vi bestämde att det blir vampyr-tema på festen, inte så otippad eftersom vi är som förälskade i Twilight just nu!

Igår
lördag tog jag tag i julstädningen hemma hos mig, julpyntade lite och gjorde det mysigt. Sen tog jag med mig skidorna och for till Stämingsgården för att valla dom, men det behövdes visst inte när jag har hunnit åka så lite på dom.
Vi tog det rätt lugnt, Johan byggde på sin kajak. Sen drog vi och gymmade lite, jag tänkte vara duktig och springa dit, hade inte riktigt koll på att det var -15 grader ute men jag tog mig dit iallafall!
Vi tränade en stund innan det bar av till mormor och morfar för middag, kusinen David var också där så det var kul att träffa han!
På kvällen blev det lite wee-spel och film, riktigt skönt!




En gammal godig från 2005!

Älgleken på station8:s dansgolv ! Se och lär:



Johan ser ut som två personer.. läskigt!
Det blir lite krångligt för Johan när han står och dansar Svullodansen,
och samtidigt får älgen av Joakim.. hehe









Johan kör några egna moves emellanåt!

Det var allt för idag!
Ikväll Blir det teatern "Fullbokat" med Jennie, Johan och Lina. Hoppas den är bra! Synd att det blev knasigt så att Johanna inte kan följa!

Hoppas ni har en mysig 1:a advent!

Puss&Kram

Ikväll händer det..igen!

Jag är fortfarande helt lyrisk efter filmen igår, fattar inte att man kan känna så efter en film! Men så är fallet och vi ska den den ikväll igen, Lina ville också se den så självklart följer jag och Johanna med henne dit!:)


Att huvudpersonen är så där lagom fräsch gör ju inte filmen sämre..

Annars händer det inte så mycket just nu, jag och Johanna sitter vid varsin dator här i våran lilla stuga.. Det är ganska mycket folk på stan idag, men ingen kommer till oss och köper biljetter.

Ikväll efter bion blir det mys med idol och bastu hos Johanna, ska bli supertrevligt!
Om någon vill åka skriller i helgen så säg till, jag är jättesugen!:)
Ska nog valla längdskidorna nu i helgen också så dom är klara att använda, längtar! Vill ha ännu mer snö!

Hade så bra!
Puss&Kram


Jag är såld!

Det kan man lugnt säga efter den här filmen! Jag, Johanna och Robin var alltså på bio och såg Twilight, utan att överdriva var det den bästa filmen jag har sett på väldigt väldigt länge! Kan inte komma ihåg när jag senast bara satt och gapade när filmen var slut, så var det nu, jag ville bara se mer, den kunde gärna ha fått vara två timmar till! Vi var helt sålda alla tre när den slutade. Jättebra skådespelare, bra story, miljön, allt var bra. Ja jag skulle kunna sitta här hur länge som helst och skriva hur bra den var, men det blir lite tjatigt så gå och se den istället!:)



Nu är det dags att sova, imorgon ska jag jobba med Lina:) Sen på kvällen blir det nog att ta en härlig bastu, skulle vara riktigt skönt!

God natt och sov så gott!

Puss&Kram


27 dagar kvar...

Bara 27 dagar kvar till julafton nu, det är ju ingenting! Jag börjar bli lite stressad, ser en massa folk på stan som köper julklappar, hörde t om att någon hade köpt klart till Alla som den skulle köpa till! Och jag har inte ens börjat.. men så här är det alltid så jag gissar att det löser sig.

Det blev en kortdag i kuren idag. Jag gick och mötte upp mamma på stan för att kolla på lite julklappar till mig, jag hittade en jättehärlig slalom/snowboardjacka som jag bara måste ha! Ska försöka vara snäll fram till julafton så får vi se vad tomten kommer med:)

Ikväll blir det bio med Johanna och Robin, kanske Lina också! Vi tänkte se Twilight, jag har inte hört något om den, men jag litar på Jojjo och Robin som sa att den verkade bra!
Hoppas det blir lika kul som förra gången vi var på bio, när det var två killar där som inte visste att filmen dom skulle se handlade om ett homsexuellt par! haha!

Funderar om jag ska fara och träna lite innan, vore roligare om Jennie och Johan vill hänga med också så vi får se hur det blir.

Hoppas alla får en mysig kväll, för det ska vi ha!

Nu blir det visst stan en sväng med broder!:)
Hade fint!
Puss&kram

En tanke

Eftersom jag har börjat på det här med att skänka en liten tanke till någon så vill jag ju göra det nu också..
Den som verkligen förtjänar att få lite omtanke just nu är Håkan som är krasslig och ändå jobbar och sliter ute på flygplatsen, du gör det grymt bra!

Sen vill jag när jag lika skriver, lägga in en väldigt fin låt! Lyssna

Sov gott! puss&kram

Bra tjejer!

KAIF - Hammarängen 3-1
Äntligen fick jag också vara med om en seger.. alla kämpade på så bra genom hela matchen, det känns skönt att jag gjorde en bra match nu också efter den senaste förlusten! Riktigt skoj var det:)

Annars idag har jag och Lina jobbat i kuren, Robin drog lite tidigare. Som vanligt väldigt lite att göra, det kommer någon då och då och köper biljetter. Men det blir mycket dötid, vi spelade en omgång yatzy och roade oss bäst vi kunde, vi var nog lite småsega båda två idag!

Nu ska jag krypa ner i soffan och  bara ta det lugnt. Hoppas alla har en bra kväll!

Puss&Kram


Jag lägger upp några bilder här på allt trevligt som har hänt på sistone..

          
       
         
   


I väntan på jobb..

Jag är inte van att börja så här sent. Jag vaknar tidigt, går en promenad, äter frukost sen sitter jag bara och väntar på att jag ska fara till jobbet.. segt!
Men jag ska nog inte klaga, ganska skönt att sitta inne och träffa folk istället för att vara ute och kämpa på med mopeden.

Det verkar gå nån jobbig förkylning nu, hoppas jag slipper den bara.. feber är ingen höjdare.

Nä nu ska jag ta och göra nånting!
Hoppas alla får en bra dag, kom gärna förbi kuren och säg hej om ni har lite att göra!:)

Skänker en tanke till Johan som sitter på jobbet och försöker hänga sig med mussladden.. kämpa, det är bara halva dagen kvar nu!

Hade fint!
Puss&Kram

Tuff dag

Ja det var lite tungt att vara brevbärare idag, men man har ju inte så mycket till val. Vi kämpade oss runt våra distrikt, jag fastade några gånger med moppen men lyckades dra loss den och en gång fick jag hjälp av en snäll gubbe som puttade på med sin lilla traktor. Så efter att ha sladdat runt lite ute på vägarna tog jag mig tillbaka och fick komma in i värmen.

Det är ändå jättekul att det fortsätter snöa. Blir lika glad varje morgon när jag ser att det är vitt utanför fönstret, det är så mysigt! Tänk om man hade någon att dela den känslan med.. :)

Det blir nog ingen i-bandy ikväll. Hade tänkt följa med mammas jobbarkompis på deras träning på korpen, men jag känner mig helt slut så det får nog bli någon annan gång. Skulle vara kul om Johanna också vill hänga med då så jag inte behöver fara själv;)
Ikväll blir det istället att vila nu ett tag och sen ska jag gymma med syrran och Johan, lite lugnare än att spela innebandy!




Önskar alla en en trevlig kväll. Hoppas Johanna har det skönt i sängen och kryar på sig!:)

Puss&Kram


Ännu en lyckad helg!

Ja vad ska man säga.. finner inga ord för att beskriva hur underbara vänner jag har! Festen igår blev riktigt lyckad, tack vare alla roliga människor:) trodde faktiskt inte att den här festen skulle spåra, men jag tror nog att den gjorde det iallafall, haha!
Det var jättekul ute också, tack Johan och Jennie för att ni fixade in oss på Station8.

Det blev kanske lite för mycket dricka för min del som hade match idag, vilken inte var den roligaste upplevelsen i mitt liv, men jag kämpade mig genom matchen som vi tyvär förlorade med 7-1.

Det är nog dags för en nykter helg nu känner jag, det har ju blivit rätt mycket på sistone!=)

                   

            

Tack!

lalala

Sitter och kollar på lite gamla bilder som jag har sparat.. Den här skivan kanske inte var den roligast men hittade några gamla godingar! Ska lägga upp bilder från dom andra skivorna sen, det finns en massa roliga bilder från gamla fester och en hel del härliga fotbollsbilder från den gamla goda tiden!=)



                 
    
 

Nä om jag ska ta och äta nånting och försöka göra mig klar kanske.. måste slå igång nån bra musik, känner mig bara halvpeppad just nu, kanske pga att jag vet att jag måste upp tidigt och åka buss till Umeå!

Hoppas alla få en supertrevlig kväll!

Underbara helg

Då var det lördag, känns skönt! Låg och snoozade nästan en timme innan jag fick mig upp ur den varma sängen, gick ut en liten sväng runt älvsbacka, riktigt kallt var det och nu ser jag att det snöar igen, perfekt!=)

Hade supertrevligt igår, god middag med Johanna och Micke i ett lite småkallt lusthus men det var mysigt:) sen blev det idol osv hos Anna och Jacke. Tack för en trevlig kväll!

Ja åter till Idol, kändes bra att Anna åkte ur tävlingen igår, det är någonting med hon som jag inte riktigt gillar. Hon var jättebra på audition men sen har det bara gått utför, men hon är ju bara 16 år så mycket kan hända.
Kevin äger ju allihopa, han känns redan som en stjärna!

Det som väntar den här dagen är 3 timmars jobb med Lina, efter det måste jag nog hem och stöka bort ltie grejer för sen ikväll kommer det några stycken hit till min lya och dricker lite vin/öl och annat gott. Får väl se hur mycket det spårar ikväll, haha! Ska nog varna grannarna att det blir fest, fick lite dåligt samvete att jag aldrig gjorde det förra helgen.

Vi ses ikväll ni som ska komma=)

Ha en trevlig helg, och håll tummarna att vi vinner matchen imorn!

Äntligen!

När Jennie knackade på dörren imorse kom hon med ett glädjebesked.. Det snöar!=) äntligen, som jag har längtat! Det är alltid sån underbar känsla när den första snön kommer! Hoppas den ligger kvar ett tag den här gången bara!
Snart är det alltså dags för årets första skidpass också, ska bli riktigt skönt!

Jag och syrran tog en härlig morgonpromenad runt byn, innan jag mötte upp Lina och vi cyklade till våran lilla kur i Vintergatan för dagens arbete. Jag tog med stickningen idag ifall det blir långtråkigt, Lina tog med några spel så vi har något att göra! haha

Hoppas alla får en underbar dag!

Puss & Kram


Skandal skandal en Domarskandal...

Så lät det idag på hockeymatchen SAIK - LHC. Det var en ganska tråkig match, dom hade dåligt spel och såg allmänt trötta ut. Får hoppas på en vinst nästa match!

Annars har det inte hänt så mycket spännande ikväll..
Imorn är det jobb som gäller igen, hoppas det kommer lite mer folk än idag!=)

Nu ska jag dicka lite te och krypa ner i soffan och få upp värmen litegrann.

Hade fint och sov så gott!
Puss Puss

Hoppas ni är nöjda nu

Jag tänkte att det kanske är dags för Mala att skaffa sig en blogg. Jag kommer kanske inte att vara lika aktiv som vissa andra men jag ska göra mitt bästa;)

Jag och Robin sitter här på biljettkontoret nu, det är lugnare än lugnast. Vi försöker roas bäst det går, men tiden går inte fort framåt just nu.
Johanna for ju hem redan strax efter ett, eftersom hon ska iväg och hämta sin prins på flyget om en timme nu! hihi så spännande!

Dags att återgå till arbetet, det kan ju komma någon kund..

Hade så bra mina vänner, åsså vill jag önska Johanna och Micke en supermysig kväll:)

Puss & Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0